Anada a peu a Montserrat

La clàssica Anada a peu El Vendrell – Montserrat és una marxa excursionista de  resistència no competitiva homologada pel Comitè Català de Marxes de la FEEC i organitzada pel Grup Muntanyenc de La Lira Vendrellenca.

La  31a ANADA A PEU EL VENDRELL-MONTSERRAT serà el dissabte 6 de maig de 2023 a les 15:30h davant La Lira.

Prova en la que els participants cerquen superar-se personalment i en la que, durant 72km, l’esperit humà dels organitzadors permet que la prova mantingui el seu caire familiar i tradicional.

Les inscripcions es podran fer anticipadament, a partir del divendres dia 21 d’abril, (CLICANT SOBRE EL SEGÜENT ENLLAÇ) o presencialment els dies 2, 3, i 4 de maig, al local del Grup Muntanyenc situat a la 3a planta de La Lira, c/. S. Jordi 3, de 20:00 a 21:00 del vespre.

Preus d’inscripció

  • Soci: 30 euros.
  • No soci: 40 euros.
  • Servei d’autocar de retorn al Vendrell: 5 euros.

En aquest import no està inclosa l’assegurança temporal obligatòria. Tothom que no presenti la Llicència Federativa se li cobrarà un import addicional de 5,40 euros, import de l’assegurança temporal. L’organització es reserva la facultat d’admetre inscripcions després del dia 4 de maig. En cas d’acceptar-les, la inscripció podria tenir un increment de 3 euros.

Més informació