Fer-se soci i llicència federativa

Per fer-se soci del Grup Muntanyenc només cal ser soci de La Lira Vendrellenca, fet que permet gaudir de tots els avantatges de pertànyer a l’entitat cultural més emblemàtica del Vendrell.

Si no ho sou, haureu d’omplir la butlleta de dades identificatives que us proporcionaran a la secretaria de l’entitat, a la primera planta de la seu social i que està oberta de dilluns a divendres entre les 20:00 i 21:00h del vespre. Hi ha dues modalitats de socis: la familiar, que inclou al titular i a la resta de la seva família i la unipersonal.

 

LLICÈNCIA FEDERATIVA
Si ja sou socis només haureu de passar pel local del Grup (3a planta) els dimarts de 20:30h fins a les 21:30h del vespre per tramitar la llicència federativa (assegurança) de la modalitat escollida segons les activitats que es vulguin realitzar (senderisme, escalada, btt, esquí, etc.) i que és el document obligatori per participar en les activitats que ofereix el Grup a través del seu calendari d’activitats o de la seva pàgina web.

Cal portar els diners en efectiu i les dades personals per tal de tramitar aquest document.

 

Podeu consultar els preus i modalitats dels diferents tipus de llicència en el següent enllaç: https://www.feec.cat/feec/llicencies/

 
Per a qualsevol altra consulta o dubte podeu passar per la nostra secció on, a més a més, disposem d’una petita biblioteca de muntanya, així com un ordinador amb connexió a la xarxa per a consultar el que vulgueu.

 

Rebeu una salutació del Grup Muntanyenc de La Lira Vendrellenca.